Arhiva vesti

   2017

   2016

   2015

   2014

   2013

   2012

   2011

   2010

14.11.2012. - Održan poslednji trening za službenike iz malih kancelarija za LER


Održavanjem trećeg treninga u gradskoj upravi Zrenjanin, završena je obuka 18 službenika iz 9 opštinskih LER kancelarija (Bečej, Novi Bečej, Nova Crnja, Irig, Šid, Bač, Kovin, Bela Crkva i Topola) za efikasnije obavljanje njihovog svakodnevnog posla.

 

Tokom višemesečne obuke polaznici su pohađali zajednički trodnevni seminar, 3 studijske posete projektnim partnerima i 6 jednodnevnih treninga u svojim mentorskim kancelarijama za LER (iz Zrenjanina, Kragujevca i Pećinaca). Zahvaljujući obuci ciljna grupa je stekla nova znanja, veštine i razmenila iskustva sa mentorskim gradovima/opštinom o svim poslovima koje bi LER kancelarije trebalo da obavljaju u njihovim lokalnim samoupravama- strateško planiranje razvoja, projektno planiranje i sprovođenje projekata, privlačenje novih investicija, podrška MSP sektoru, stvaranje povoljne poslovne klime i njena promocija, izrada promotivnih materijala, pravljenje i ažuriranje baza podataka i sl.

 

Do okončanja projekta biće publikovan i distribuiran katalog svih kancelarija za LER u Srbiji i kreiran online registar za pretraživanje ovih kancelarija na sajtu CenTriR-a. Realizacija projekta “Naša zajednička misija-male kancelarije za LER na putu velikog uspeha” bi bila nemoguća bez finansijake podrše Fondacije za otvoreno društvo, Srbija i odlične saradnje koju je CenTriR ostvario sa projektnim partnerima- gradom Zrenjaninom, gradom Kragujevcem, opštinom Pećinci.

Galerija slika

Masarikova 5/VI sprat, 11000 Beograd • Tel: + 381 63 8129 119 • E-mail: office@centrir.org