Arhiva vesti

   2017

   2016

   2015

   2014

   2013

   2012

   2011

   2010

16.06.2012. - Predstavljena turistička ponuda opštine Beočin novinarima i turističkim agencijama


Exchange 3 projektni tim je organizovao medija – vikend za predstavnike medija i turističkih agencija kao jednu od završnih aktivnosti na projektu „Beočin nova vizija turističke destinacije! Stvaranje preduslova za razvoj ruralnog turizma!“, koji finansira Evropska unija kroz Exchange 3 program. Cilj ove aktivnosti je bio da se šira javnost upozna sa paletom prirodnih, kulturnih i gastronomskih sadržaja koje opština Beočin nudi svojim posetiocima. Nakon okupljanja u zgradi Opštinske uprave Beočin i pozdravnog govora pomoćnika predsednika opštine Beočin Nikole Vukšića, usledio je obilazak opštine po predviđenom programu. Učesnici su posetili sledeće znamenitosti beočinske opštine- Manastir Beočin, Manastir Rakovac, Zavičajni muzej u Čereviću i arheološko nalazište Gradina u Rakovcu. Program je predvideo i obilazak seoskog domaćinstva Branke Jukić, kuću za smeštaj Vidanke Adamović, vinariju „Podrum Stojković“, Kongresni centar na Andrevlju – CePTOR kao i restoran domaće kuhinje „Beli Čin“.

Prisutni novinari će utiske koje su poneli iz Beočina predstaviti kroz TV emisije i novinske članke, dok će predstavnici turističkih agencija u okviru turističkih ponuda uvrstiti i ponudu „Vikend u Beočinu“.

Ovom prilikom najavljena je i poslednja aktivnost na projektu, završna konferencija za novinare, koja će biti održana 21.06.2012. u velikoj sali SO Beočin, na kojoj će javnosti biti predstavljeni ostvareni rezultati tokom 15-mesečne realizacije projekta.

CenTriR je partnerska organizacija na projektu zadužena za vođenje i koordinisanje implementacije čitavog projekta.Galerija slika

Masarikova 5/VI sprat, 11000 Beograd • Tel: + 381 63 8129 119 • E-mail: office@centrir.org